joi, 8 noiembrie 2012

Idei creative pentru decorarea apartamentelor mici


Decorarea unui apartament poate fi o provocare. Cu putina inventivitate si cateva idei creative, spatiile mici pot deveni un camin si pot fi spectaculoase.
Alegerea mobilei
Atunci cand ai o locuinta de mici dimensiuni opteaza pentru piese de mobilier mici, cu un design deosebit, si evita sa incarci camerele. Un apartament mic poate parea aglomerat si chiar mai mic decat este in realitate daca mobilierul este aliniat, iar spatiile deschise lipsesc. Aranjeaza mobila pentru a mentine incaperile cat mai aerisite posibil si indeparteaza obiectele pe care nu le folosesti. Este mai bine sa pastrezi cateva scaune pliante elegante intr-un dulap pentru eventualii invitati in plus, decat sa umpli o camera cu mobila in exces.
Mai putin este mai bine!
Tapiteriile si bibelourile pot face un apartament mic sa para inghesuit si aglomerat. Redu dimensiunea colectiilor tale si expune doar piesele favorite, decat sa acoperi peretii in intregime. Mai putin este, intr-adevar, mai decorativ, iar peretii acoperiti cu tot felul de rafturi si obiecte devin obositori. Ochiul nu va mai stii pe ce sa se focalizeze si in final rezultatul va fi de dezordine si nu de colectie.
decorarea-apartamentelor-mici-02
Magia oglinzilor

Unul dintre cele mai usoare moduri de a decora apartamente mici si de a le face sa para cat mai spatioase este folosirea oglinzilor. Monteaza oglinzi inramate frumos pe pereti opusi. Vor reflecta lumina naturala si cea artificiala si vor face ca incaperea sa para mai mare. Oglinzile decorative sunt disponiblie in nenumarate stiluri si la diferite preturi. Sunt ideale pentru a infrumuseta peretii goi!
Odata ce un apartament mic este decorat cu obiecte atractive, pozitionate strategic, va deveni mai confortabil, primitor si mai spatios. Adu-ti aminte ca nu dimensiunea conteaza. Chiar si apartamentele mari pot sa nu para atat de primitoare si elegante, daca mobilierul folosit este ieftin, iar peretii sunt incarcati sau goi. Foloseste-ti stilul propriu, unic, atunci cand pui in aplicare aceste sfaturi, iar rezultatul va fi impresionant.
decorarea-apartamentelor-mici-03
decorarea-apartamentelor-mici-04
decorarea-apartamentelor-mici-05
decorarea-apartamentelor-mici-06
decorarea-apartamentelor-mici-07
decorarea-apartamentelor-mici-08
decorarea-apartamentelor-mici-09

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu